注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

阿塔的遊走生活

我要麼忙著工作, 要麼忙著戀愛。除此之外便沒有其它時間了。Coco Chanel

 
 
 
 
 

日志

 
 
关于我

惡女、太陽宮月亮宮雙天蠍、準女泰拳手、淘寶天后、炒粉面飯高手、女硬漢、不潔癖、業餘導遊、義氣仔女、 香港人在剛果、真愛捍衛隊隊長、Batman Fans Club會長、粗口組組長、港女研究所所長、善良版王熙鳳、無血版Dexter、專治公主癌、博界賤見愁、膠論終結者、人肉賤貨偵察儀。人生座右銘:以德報德,以賤易賤,遇善則柔,遇惡即屌。

网易考拉推荐

星高阿驚  

2013-12-19 21:36:04|  分类: 像塔這樣的一個女 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Dec 26, 2008

-        兩日唔見左1.6公斤?(? 失戀一期徽狀) 係咪真架?!

-        失戀都唔係冇著數喎似乎

-        有無人想追我呀蒲頭丫唔該

-        拿 講明先 我唔會接受架喎

-        我都未ready

-        只係想做下市場調查睇下自己既market potential

-        好鬼賤格架姐我 係 我知

-        橫掂佢而家都冇得睇我卜 喂玩大佢咯不如 post佢個樣出黎 想晤想睇先?

-        嘻嘻

-  講笑姐 佢又唔係靚仔 不值一曬 (? 失戀二期徽狀 惡言相向 抵譭對方)

-        咩喎 咁佢係唔靚仔丫嘛 (? 二期徽狀持續中)

-        拿 你地真係唔信我的話我post佢個樣出黎 大家評評理勒 (? 開始失戀三期徽狀 有愎仇心態)

-         挑那星! 我咁索 先唔怕搵唔到男朋友!

-         話時話 閣下有筍盤介紹的話呢 請單聲

-         ready后會積極飛撲而上

-         好彩我 Facebook上既 relationship status 係空既而唔係 ‘In a relationship’更唔係 ‘In a relationship’with XXX

-         否則咪連D十九幾世前D ‘認識的人類類別既人都知我甩拖

-         ! Blog前咪又係成百幾二百人知你甩拖

-         嗚謝Yo小姐借出 認識的人類term

-         http://hk.myblog.yahoo.com/ah-yo/article?mid=46

-         其實佢冇話過要借個term俾我用

-         咩呀!失戀大晒家嘛

-         算啦 揮別錯的才能和對的相逢丫嘛 (? 失戀四期徽狀 D同失戀有關既歌聽到熟晒)

-         但係呢 啊對先生請問你響邊撚度呢?

-        空姐Elaine 相信真愛,更是死路一條。

-        http://petitelaine.blogspot.com/2006_09_01_archive.html

-        心又一次碎了 幸福燃燒殆盡 但我還是相信真愛喎

-        仲要係堅信不移0個隻

-        仆街咯 我諗我都係死路一條架啦

-        尋晚出post 7pm-12am 5個鐘 已經有43blogger上黎見証在下失戀

-        咩事?! 大家唔駛過聖誕架咩?! (! 本來諗住聖誕夜人少少 惻惻膊 唔多覺家嘛)

-        暫時唔會reply留言住唔好意思

-        好衰囉我 唔想reply但又想睇你地有乜想同我講

-        唔知點reply

-        話冇野咩 分明昆你地啦

-        話有野咩 好似又冇咁大獲

-        唔該千祈咪留D溫情洋溢既安慰言 我會起雞皮架

-        諗唔到留乜言好?等我俾D idea你地啦

-        1) 讚我索

-        2) 發起聲討河馬大聯盟 (失戀三期徽狀 系統化愎仇計劃)

-        喂笫二項係講笑的

-        但笫一項唔係喎

  评论这张
 
阅读(124)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017